Uw gegevens uit uw Active Directory (AD) ophalen

In het geval van de Active Directory is er een koppeling gelegd met dStyle. Dat scheelt u invoerwerk per profiel, want u haalt direct via dStyle de juiste medewerker op uit het centrale systeem.

① Klik op de knop achter het invoerveld Import from AD (Importeren uit AD). Het venster Search Active Directory for employee (Medewerker zoeken in Active Directory) verschijnt.
② Typ minimaal twee karakters in van de achternaam van de persoon van wie u de profielgegevens zoekt.
③ Klik op de knop Search (Zoeken) of druk op de knop Enter van uw toetsenbord.
④ In het onderste deel van het venster verschijnen alle namen met de lettercombinatie die u heeft ingevoerd. Selecteer de naam van het profiel dat u wilt gebruiken.
⑤ Klik op de knop OK. Het profiel is nu geselecteerd en het venster sluit. U keert terug naar het venster Profiles (Profielen). De velden zijn nu ingevoerd conform afspraken binnen uw organisatie.

Het kan voorkomen dat gegevens van een van de profielen die u in gebruik heeft nog niet zijn aangepast aan de veranderde actualiteit. Het is dus belangrijk om de profielgegevens die u ophaalt uit een centraal systeem altijd even op juistheid te controleren.