Tools ribbon/lint

dStyle biedt speciale instellingen voor beheerders en makers van sjablonen.

Om ervoor te zorgen dat gebruikers zich kunnen concentreren op de inhoud, hebben we deze werkbalk “verborgen” voor maximale efficiëntie.

Zet het Tools lint aan met de geheime sleutel

U kunt de geheime sleutel gebruiken voor bewerking ter plaatse.

Schakel de geheime sleutel in

• Ga naar Word;
    • Ga naar Instellingen in het lint;
    • Kies Instellingen;
    • Gebruik de F11-toets om de instellingen te tonen en
    • Kies alles in schakelen.

Zet het Tools lint aan met een registry setting

Om de configuratie tools in te schakelen zoek de Reg key c:\ProgramData\Documentaal\Shared\Configuration\Turn Tools Ribbon ON incl DMSfl settings.reg

• dubbelklik
  • accepteer en ga verder door op Ja en later op OK en next te klikken.