Shared and Content Paden Instellen

Het Shared pad naar een server kan op verschillende manieren worden geïnstalleerd en ingesteld. Afhankelijk van uw organisatie kunt u er een gebruiken.

1. Via een instelling in HKEY_CURRENT_USER of HKEY_LOCAL_MACHINE

HKEY_CURRENT_USER
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Documentaal\dStyle] “ConfigFile”=REG_SZ:F:\documentaal\shared

HKEY_LOCAL_MACHINE
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\SOFTWARE\WOW6432Node\Documentaal\dStyle] “ConfigFolder”=REG_SZ:F:\documentaal\shared

2. Als een TEKST bestand

Met een bestand in de map %PROGRAMFILES%\Documentaal\Documentaal Corporate Identity\BINARY\ConfigFolder.txt*
Binnen dit tekst bestand stelt u het pad in
bijvoorbeeld F:\documentaal\shared or \\doc-server\dept\shared

Back To Top