Scenario 2: PC en Network deling

In dit scenario is er een zelfstandige pc of laptop met Microsoft Office en wordt de dStyle-toepassing lokaal geïnstalleerd.
De mappen \ Shared en \ Content bevinden zich op een netwerkstation (bijvoorbeeld F-schijf).
Er is geen updatemechanisme op de lokale schijf.
Gebruikers delen dezelfde sjablonen en tekstblokken. Elke update van de configuratiebestanden is onmiddellijk van kracht wanneer een gebruiker Office opnieuw opstart. Het is mogelijk om meerdere gedeelde mappen te configureren om load balancing en wereldwijde implementaties te ondersteunen.

Akties:

• Configureer Shared.config in \Shared to direct \Shared and \Content naar een netwerk pad;
  • De \Shared map wordt in eerste instantie ook op een lokale schijf geïnstalleerd maar wordt genegeerd. De applicatie kijkt alleen naar het geconfigureerde netwerkpad;
  • Met de Install.config kunnen verschillende setup-paden worden geconfigureerd, bijvoorbeeld per bedrijfseenheid of server.