Model Maker

De applicatie heeft een toegevoegde functionaliteit voor Model Creators. Standaard is deze uitgeschakeld. Gebruikers die verantwoordelijk zijn voor het maken van standaardteksten en -modellen moeten deze sleutel ingeschakeld hebben:

Uitgeschakeld (standaard)

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Documentaal\dStyle] “ModelMaker”=dword:00000000

Ingeschakeld (*)
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Documentaal\dStyle] “ModelMaker”=dword:00000001

Note
Merk op dat de gebruiker mogelijk extra rechten voor de gedeelde modeldirectory nodig heeft om een model / document naar het bestandssysteem te schrijven.