Introductie

Dit is de installatiehandleiding voor de Documentaal Enterprise Corporate Identity software.
Er zijn momenteel twee versies van onze software: dStyle en LegalWord. Deze installatiehandleiding is voor beide. We gebruiken verder de naam “dStyle”.
De Documentaal Corporate Identity software is een applicatie binnen Microsoft Office. Het geeft de eindgebruiker verschillende sjablonen en applicaties om eenvoudig documenten te maken in overeenstemming met de Corporate Identity-normen van het bedrijf.
Als u de software snel op uw pc wilt installeren, gaat u naar Snel installeren.
Om de software op een werkstation of notebook te installeren, is het essentieel dat een aantal standaard Microsoft-softwarepakketten op het lokale werkstation aanwezig zijn. We noemen ze de eerste vereisten. Natuurlijk is het ook nodig om Microsoft Office geïnstalleerd te hebben.
Onze software is geïntegreerd met verschillende systemen. Ze worden beschreven in Connectors.
De installatie software bestaat uit één MSI-bestand. Directory structuur beschrijft welke bestanden op welke locaties worden geïnstalleerd.
U kunt dStyle aanpassen aan uw omgeving. Registerinstellingen beschrijft de mogelijke aanpassingen in het register.
Uw inhoud up-to-date houden, wordt beschreven in het gedeelte Synchronisatie.
Bij de Citrix-installatie geven we tips en hints voor een Citrix- of Terminal-serverinstallatie.
De printers kunnen vooraf worden ingesteld voor de hele organisatie.