Epona ContactManager

Integratie Contact Manager and LegalWord

Er zijn twee stappen nodig voor de setup van de connector tussen ContactManager and LegalWord

Stap 1: Laat het systeem weten dat er een connectie beschikbaar is

• Ga naar de “Shared” directory (C:\ProgramData\Documentaal\Shared) en zoek ContactManager.Settings.xml
    • (Of kopieer het vooraf ingestelde bestand aangeleverd door Documentaal)
    • Open dit bestand met je Notepad of andere XML editor
    • En voeg de locatie in het URL veld in bijv.: https://demo.cm.eponalegal.com/

https://demo.cm.eponalegal.com/api/contactmanager.asmx
https://demo.cm.eponalegal.com/Id.aspx

Stap 2: Voeg je inloggegevens in Word

• Open Word
    • Ga naar Instellingen in het DStyle lint
    • Kies Inloggegevens

Het toont nu Contact Manager (is dit niet het geval, dan is er iets mis gegaan in stap 1)

• Vul je Contact Manager inloggegevens in
  •  en re-start Word.

Je hebt nu toegang tot ContactManager gegevens in je Word dialogen.