Directory structuur

De Corporate Identity Software is standaard een MSI en is geïnstalleerd op:

• %PROGRAMFILES%\Documentaal\Documentaal Corporate Identity\Binary
  • Instellingen map genoemd \Shared. Located at \ProgramData\Documentaal\Shared (admins)
  • Content map genoemd \Content. Located at \ProgramData\Documentaal\Content (users)

De instellingenmap bevat de bedrijfsbestanden: bedrijfsgegevens, locaties, vertalingen, lijsten, afbeeldingen, enz.
De Content directory bevat de sjablonen en tekst blokken van de gebruikers.

Note

Bij het testen of upgraden van dStyle is het noodzakelijk om de software te de-installeren voordat u een nieuwe versie installeert.
Gebruik de standaard Microsoft Control Panel ‘Een programma verwijderen’. Wanneer dit is voltooid, blijven de recente wijzigingen bestaan.

Verwijder deze handmatig van de applicatie map en roaming bestanden:

• C:\Program Files (x86)\Documentaal (Windows 7, 10);
  • C:\Program Files\Documentaal (Windows 8);
  • C:\ProgramData\Documentaal;
  • C:\Users\ \AppData\Roaming\Documentaal.