skip to Main Content

Register instellingen

dStyle is vooraf geconfigureerd voor uw organisatie. Het is echter mogelijk om zelf bepaalde instellingen te wijzigen voor installatiedoeleinden.
De configuratie van de Corporate Identity-instellingen zelf (bijv. Verschillende logo’s, bedrijfslocatie-instellingen enz.) wordt beschreven in de beheerdershandleiding.

Tip
Wijzigingen kunnen direct in XML worden aangebracht. Wees voorzichtig en maak altijd een volledige back-up van het complete
pakket voordat u begint. Kopieer de mappen \ Shared & \ Content naar een opslaglocatie (bijvoorbeeld c: \ downloads \ voordat u begint met het maken van aanpassingen.

Registratielocaties
Tijdens de installatie voor elke toepassing wordt een registersleutel toegevoegd aan HKEY_LOCAL_MACHINE.
Het doel is om het VSTO-manifest te laden voor het opstarten van dStyle.

De structuur is:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Office\\Addins\]

Description beschrijft de add-in
FriendlyName is de naam van de add-in.
LoadBehaviour key met de waarde  3 voor “Laad add-in”. De waarde 2 geeft aan “laad de add-in niet”.
Manifest key bevat het absolute pad naar het .vsto bestand, startend met bestand:/// and uses \\ in zijn pad.

Note
HKEY_LOCAL_MACHINE: onze  standaard setup om de installatie te delen tussen verschillende gebruikers (bijvoorbeeld een beheerder en een gebruiker) op een PC.
HKEY_CURRENT_USER: alleen voor speciale doeleinden. Neem contact op met de ondersteuning voor een speciaal installatieplan.

Microsoft bug (2016): Wanneer Microsoft registerinstellingen uitschakelt vanwege een bug of crash, schakelt deze some een Local_machine instelling uit door deze in Current_user te plaatsen.

Back To Top