skip to Main Content

Modellen

De documenten die als ‘Model’ gemaakt worden onderverdeeld in mappen. In de lijst aan de linkerkant van het dialoogvenster ziet u alle mappen. Door op een map te klikken worden de documenten in de map weergegeven. Selecteer vervolgens het gewenste document en druk op de knop ‘OK’ om het document te openen.

Naast de standaard templates/sjablonen kunt u ook dStyle documenten met vaste inhoud toevoegen. Zo kan er bijvoorbeeld een brief worden gemaakt middels dStyle waaraan vervolgens een stuk standaard tekst wordt toegevoegd. Dit complete document kan nu worden ondergebracht onder de categorie ‘Modellen’ zodat elke gebruiker dit document tot zijn beschikking heeft. Door op de knop ‘Wijzigen’ te drukken kan het dialoogscherm van het gebruikte sjabloon ook weer worden geopend en ingevuld/gewijzigd.

Het toevoegen van nieuwe modellen is eenvoudig. Elk Word document kan worden opgeslagen in de folder ‘Models’ welke terug te vinden is in de folder van dStyle. Deze instelling kan per klant verschillen.

Wanneer u van een bestaand document een model maakt heeft u de keuze om de de voorloop dialoog wel of niet te tonen en of hier al standaard gegevens in staan.

Back To Top